Cristian Sánchez. Autor: David B.

El PSC recorda que amb ells l’Ajuntament rebia el 100% de punts en transparència

El PSC de Sabadell fa una valoració “gens positiva” de la transparència del consistori i dels processos participatius com és el cas del Construïm Ciutat.

Aquest any l’ajuntament de Sabadell ha rebut el segell Infoparticipa de la UAB per la seva pàgina web, en concret, ha obtingut 98 punts sobre 100. Un fet que ha criticat el portaveu del grup Municipal del PSC, Josep Ayuso, per la falta de transparència del govern de Fernàndez. “Des de fa uns anys, el 2012, 2013 i 2014, vam ser un dels ajuntaments que va obtenir un 100 per cent dels índex de transparència. Ens sobta que tot i haver una regidoria de transparència, no haguem arribat a assolir el 100 per cent”.

Ayuso, ha manifestat que “la valoració que fem dels darrers processos participatius que s’han fet a Sabadell no és gens positiva, tant pel que fa a la forma com pels resultats”. Hi ha processos participatius a la ciutat on només hi ha participat cinc persones, en àmbits com educació esports o cultura. O bé el govern no te l’efecte crida necessari o bé no són d’interès el processos participatius que s’han dut a terme”, ha apuntat Ayuso.

El portaveu del PSC a Sabadell ha explicat que “pel que fa als resultats d’aquests processos només crea severes discrepàncies entre l’Ajuntament i algunes de les entitats que van presentar projectes al procés Construïm Ciutat i algunes d’elles ja les han retirat, com és el cas de SabaCirc”.

Foto portada: Cristian Sánchez i Josep Ayuso. Autor: David B. 

Comments are closed.