El PSC reivindica la seva feina en el perllongament dels FGC

El Partit dels Socialistes reivindica la seva tasca per fer realitat les noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell. L’obra va projectar-se i iniciar-se amb governs socialistes a la Generalitat, i també a l’ajuntament de Sabadell.

“Es va treballar intensament durant anys pels màxims responsables polítics i tècnics de l’ajuntament de Sabadell i de la Generalitat de Catalunya, on cal recordar que governava el PSC juntament amb ERC i ICV, per tal que els nostres veïns i veïnes puguin gaudir avui d’aquestes noves estacions”, recorda el primer secretari del PSC, Pol Gibert.

Foto portada: acte inaugural de les obres del 'Metro Sabadell', amb el conseller Nadal i l'alcalde Bustos, l'any 2008. Autor: cedida.
Acte inaugural de les obres del ‘Metro Sabadell’, amb el conseller Nadal i l’alcalde Bustos, l’any 2008. Autor: cedida.

Els treballs previs de l’obra van començar el 2005 i les obres van començar el 2008, amb l’alcalde, Manuel Bustos, a l’Ajuntament, José Montilla com a president i Joaquim Nadal com a conseller de Política Territorial.

El govern socialista de Sabadell va procurar minimitzar les afectacions d’unes obres que han transformat la mobilitat de la nostra ciutat”, segueix Gibert. “És de rebut destacar, reivindicar i agrair tota la feina feta”, finalitza Gibert.

Durant la inauguració de les noves estacions al Parc del Nord, Juli Fernàndez va destacar la tasca duta a terme pels anteriors governs locals, com també va fer al setembre de 2016 quan es van inaugurar les estacions ‘Can Feu / Gràcia’ i ‘Plaça Major’.

Foto portada: un tren sortint de l’estació de Sabadell Nord. Autor: J.d.A.

Comments are closed.