PSC. Autor: David B.

El PSC s’aparta del procés judicial de Cal Balsach

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha explicat que el partit no actuarà com acusació en el cas de Cal Balsach i que centraran tots els seus “esforços en fer política”.

Gibert ha explicat que “el PSC deixa l’acusació directa de El Tallaret a Cal Balsach, no participant de forma directa en l’acusació”.

Ho fem perquè cal prioritzar la política. Creiem que la política municipal ja és prou deficient com per a sobre haver de dedicar esforços a aquests altres temes”.

Pel que fa a la intenció dels membres d’El Tallaret d’ocupar l’espai de Cal Balsach, el portaveu del grup municipal del PSC, Josep Ayuso ha assegurat que “els membres de El Tallaret són lliures de fer el que creguin oportú, però el govern ha de complir amb les seves obligacions. Entenem la pressa d’El Tallaret d’entrar a utilitzar aquest espai, però les coses s’han de fer bé. Han de ser conseqüents i coherents”.

En quant al govern de la ciutat, Gibert ha manifestat que “a Sabadell li calen referents potents. Li cal tornar a parlar de política en majúscules i un projecte de futur, ja que el govern no gestiona el que hauria de gestionar. No sabem ben bé qui governa, no sabem cap a on va la ciutat i veiem que la ciutat va cap avall. Hem de començar a reconstruir un moviment social i polític de cara al 2019.”, ha apuntat el primer secretari dels socialistes sabadellencs.

Nova dinàmica del PSC

Pol Gibert ha anunciat que aquesta iniciativa s’emmarca en “una nova dinàmica que prendrà el PSC de Sabadell”. Els socialistes volen donar un nou impuls a la política municipal. “Avui hem començat amb aquest punt però en seguiran molts d’altres”, ha conclòs Gibert.

Foto portada: Sánchez, Ayuso i Gibert, en la roda de premsa d’aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.