Foto: J.d.A.

El PSC vol un aparcament sobre la Ronda Oest

El barri de Can Llong ha perdut recentment places d’aparcament pels canvis a l’avinguda d’Estrasburg. I més que en perdrà quan comencin les obres de la plaça de Lisboa, sobre el que ara és un descampat. Per tot plegat, el PSC demana habilitar un aparcament a la llosa sobre la Ronda Oest. 

Els socialistes insten la Generalitat, titular de la Ronda Oest, a cedir l’espai superior de la llosa de l’autovia per habilitar aparcaments, ja que Can Llong és una zona amb molts vehicles i calen zones de càrrega i descàrrega.

El PSC portarà la proposta al ple perquè vol que el consistori faci un estudi en una zona on la falta d’aparcament “s’ha agreujat per la pèrdua d’aparcament a l’avinguda d’Estrasburg amb motiu de l’ampliació dels accessos a la rotonda de la Ronda Oest en el seu pas per Can Llong”, diu el primer secretari del PSC, Pol Gibert.

També es demana al consistori que prenguin mesures per reduir la velocitat dels vehicles al seu pas per l’avinguda d’Estrasburg, instal·lant passos elevats o coordinant dels semàfors de vianants.

Soler: es busquen alternatives a la manca de places

La construcció propera de la plaça de Lisboa, entre la Ronda d’Europa i la via del tren, comportarà l’ocupació d’un solar de terra que ara serveix com aparcament. Per tant, es perdran més places. El regidor del districte 4, Miquel Soler, però, va assegurar fa uns dies a iSabadell que no es perdran places perquè es crearan noves zones d’aparcament en espais encara per confirmar.

Foto portada: la llosa sobre la Ronda Oest. Autor: J.d.A.

Comments are closed.