Retorn Social de la Crida

El Retorn Social de la Crida selecciona 19 projectes

La sala d’actes del Centre Cívic de Can Rull va acollir ahir la Gala del Retorn Social, on es van fer públics els projectes guanyadors de l’edició d’enguany. Un total de 19 projectes, nou de la categoria de fins a 500 euros, sis de la categoria de fins a 2.000 euros i quatre projectes de fins a 6.000 euros.

Els projectes guanyadors de les tres categories han estat, en la categoria de fins a 500 euros, Vacances en Pau de Sabadell Acull Infants Sahrauís, El ioga per a persones amb càncer d’ADDIATA, Apropem-nos al dia a dia d’una realitat que compartim de l’Associació Colors del Món, Fem xarxa colze a colze del Casal Can Capablanca, Nit Europea dels Ratpenats de l’ADENC, Accions de difusió d’El Teixit de la Terra, Contes a prop… on the street! de la Companyia Contes A Prop, Art mural a l’escola de l’AC Vidalba i Curs d’introducció a la costura de l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària.

En la categoria de projectes de fins a 2.000 euros, els més votats van ser Vola 2017 d’Andi Down, Sortides i excursions per a tothom de La Baldufa, Cicle de xerrades i actes, de la Universitat Popular de Sabadell, L’Animalada fa salut! de l’Animalada, Programa de caps de setmana i vacances de LUIKA i Aquest és el club del meu barri del Club de Futbol Sala Amics del Pou Nou Escorial.

Finalment, en la categoria de fins a 6.000 euros, els projectes guanyadors han estat Material TIC per a les noves aules modulars de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, Diagnosi de l’estat de la salut mental al districte 3 de Sabadell de la Fundació Parc Taulí, Tallers terapèutics d’Oncovida i Atenció a les treballadores sexuals d’Actuavallés.

La Crida per Sabadell, a través de la seva portaveu Sandra Alcaide ha expressat “l’enorme satisfacció per la gran participació d’entitats i ciutadania tant en la presentació de projectes com en les votacions d’aquesta segona edició que ha estat d’un miler”.

Foto portada: projectes presentats al Retorn Social de la Crida. Autor: Cedida.

Comments are closed.