Executiva JSC

El sabadellenc Pol Gibert, nou primer secretari de la JSC

La Joventut Socialista de Catalunya ha celebrat aquest cap de setmana el seu Consell Nacional, que ha procedit a renovar l’executiva. El nou primer secretari és Pol Gibert, sabadellenc, que marca en la defensa del precariat, del federalisme i la democratització de l’economica els seus objectius.

Pol Gibert va ser la cara més visible de la Joventut Socialista de Sabadell fins fa un any, quan va deixar el càrrec. Està ben vinculat a nivell nacional amb el PSC, formant part de l’equip de confiança de Jaume Collboni, candidat a l’alcaldia de Barcelona. També va coordinar les primàries de l’ara eurodiputat Javi López. A Sabadell, Gibert va ser el cap de campanya de Marta Farrés durant les primàries a l’alcaldia de Sabadell. Setmanes després de la victòria de Josep Ayuso, va presentar la seva dimissió (més info: ‘Crisi a la JSC de Sabadell‘).

El principal objectiu de la nostra organització ha de ser aportar solucions als greus problemes que pateix la joventut avui dia. Problemes com la precarietat. Tots els nostres esforços i accions han d’anar dirigits a afrontar les seves incerteses, sent una eina útil per transformar la societat. Cal ser contundents amb les línies vermelles que hem de definir per a què els i les joves siguin el motor d’impuls dels canvis i reformes que requereix la nostra generació”, ha assegurat en el seu primer discurs com a primer secretari de les joventuts socialistes.

La JSC aposta per ampliar el concepte de federalisme, no només a nivell territorial, sinó també per garantir l’estat de benestar. Finalment, asseguren qeu lluitaran per la democratització de l’economia. A la cloenda del Consell Nacional hi ha assistit el primer secretari, Miquel Iceta, i el secretari general de la Joventut Socialista a nivell estatal, Nino Torre.

Foto portada: la nova executiva de la JSC. Gibert és el cinquè començant per l’esquerra de la fila superior. Autor: cedida.

 

Comments are closed.