Elisenda Alamany. Autor: David B.

Elisenda Alamany (CatECP): “la nostra proposta és sòlida, ferma i l’única alternativa a la via unilateral”

El Centre Cívic de Ca n’Oriac ha acollit la presentació de les línies de la candidatura per la campanya electoral del 21-D a càrrec de la vallesana Elisenda Alamany, número dos de la candidatura de Catalunya en Comú – Podem (CatECP).

L’acte s’ha iniciat amb una conferència a càrrec de José Antonio Noguera, professor de Sociologia a la UAB, seguida d’una taula rodona amb Marta Ribas, ex-diputada al Parlament de Catalunya i número quatre per Barcelona de la candidatura de CatECP; Rodrigo Barahona, de la Plataforma Pobresa Zero Justícia Global, i Núria Lozano, de la Plataforma Renda Garantida de Ciutadania i número 14 per Barcelona de CatECP.

CatECP
Un moment de l’acte d’aquest dimarts. Autor: David B.

L’acte l’ha tancat Elisenda Alamany ha afirmat que “cal començar a parlar del model de país que volem” i ha criticat que ”JxSí ha provat el més difícil, la via unilateral, i ha renunciat a allò que era possible, millorar la vida de la gent”.

Els qui havien de liderar el canvi a Catalunya, JxSí, han votat diametralment diferent amb el PP en l’àmbit nacional, però s’han posat d’acord en continuar apostant per les escoles d’elit, no apujar els impostos als qui més tenen i no derogar la reforma laboral del PP”.

Alamany ha subratllat que “hem vingut a impugnar els vells blocs que ens han dut fins aquí. Nosaltres som el vot decisiu per a que Catalunya pugui recuperar l’orgull d’un país que no deixi ningú enrere” i proposa “desplegar la renda garantia de ciutadania, implantar un sistema fiscal més just i solidari, regular el preu del lloguer i rebaixar les taxes universitàries”.

Foto portada: Alamany en un moment de l’acte. Autor: David B.

Comments are closed.