Els socialistes acusen el quatripartit de no fer res contra el vandalisme

Dures crítiques del PSC a l’alcalde de Sabadell per l’onada de vandalisme que va cremar una vintena de vehicles i una xifra similar de contenidors la nit de dilluns a dimarts a la Creu Alta. El primer secretari del PSC, Pol Gibert, assegura que el govern local ha estat incompareixent davant aquests fets.

Mentre es van conèixer els fets, davant la gran preocupació entre el veïnat, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, va viajar a Brussel·les junt amb 200 alcaldes més per denunciar la “persecució” de l’Estat durant un acte al qual va participar Carles Puigdemont. El PSC acusa el quatripartit de donar l’esquena a qualsevol estratègia de prevenció: “la falta de seguretat s’ha afegit a la deficient neteja dels carrers de la ciutat”, assegura (més info: ‘Virulenta crema de contenidors‘).

Però això no preocupa gaire al nostre alcalde, que prefereix marxar a Brussel·les amb altres batlles catalans per donar suport a l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en comptes d’arremangar-se i atendre als veïns i veïnes afectats”. Segons Gibert, “l’única manera d’explicar la seva marxa a la capital belga és que està més pendent del que passa fora que a dins de Sabadell”.

Els socialistes acusen el govern local de no fer res contra el vandalisme, com confeccionar un pla de seguretat i ampliar la presència de la Policia Municipal en aquells punts on s’han detectat més incidents: “no tenim policia de proximitat, ni agents ben equipats ni efectius suficients per una ciutat com la nostra, i això es nota”.

Foto portada: Un dels vehicles calcinats al carrer Castellar del barri de la Creu Alta de Sabadell el 7 de novembre de 2017. Autor: ACN. 

Comments are closed.