Foto portada: Montserrat Chacón i Juli Fernández. Autor: J.d.A.

ERC ‘fitxa’ la coordinadora de Sabadell per la Independència com a número 2

Secret a veus des de feia setmanes i especialment des de que a meitats de setmana es va fer públic que la coordinadora local de Sabadell per la Independència, branca de l’Assemblea Nacional Catalana, Montserrat Chacón, deixava el seu càrrec a l’entitat, Esquerra Republicana de Catalunya a Sabadell va fer públic aquest dimecres que Chacón anirà a les llistes dels republicans a les eleccions municipals de maig de 2015.

La idea del candidat republicà, Juli Fernández, és que Chacón sigui la número 2 a la llista. Així ho proposarà a l’assemblea local i així serà ratificat amb gairebé total seguretat entre els mesos de gener i febrer. Esquerra ‘fitxa’ així una persona de la societat civil, que arriba des de fora dels partits, i que fins fa quatre anys no s’havia mostrat interessada per la política, segons ella mateixa va reconèixer en la roda de premsa convocada per fer pública la seva incorporació al projecte republicà.

La Montserrat [Chacón] ens aportarà obertura de mires i ens ajudarà a fer possible el canvi que la ciutat necessita. Té una capacitat de lideratge i gestió que ens calen ara mateix”, va dir Fernández.

Així mateix, Chacón va assenyalar que “a través de Sabadell per la Independència he conegut més la ciutat i les entitats, de les quals entenc molt bé les necessitats”. “Cal un canvi a la ciutat. Vull treballar per una nova ciutat i un nou Estat”, va finalitzar. La fins ara coordinadora de SBDxI s’incorpora a l’equip d’Esquerra com a independent. “Serà només la primera de tota una sèrie de persones no militants que ens estan ajudant. Es continuaran incorporant persones de sensibilitats diferents”, ha avançat Fernández, que va ser escollit candidat fa més d’un any. Tot i així no ha concretat més.

Reorganització a SBDxI

La fins ara coordinadora de SBDxI ja ha deixat les seves responsabilitats a la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana. Ara mateix el nou coordinador serà Francesc Baró, ja una de les cares conegudes de SBDxI.

Foto portada: Montserrat Chacón i Juli Fernández, aquest dimecres, a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.

One Comment