Foto: Montse Chacón, Juli Fernàndez i el cap de campanya, Gabriel Fernández. Autor: J.d.A.

ERC inicia una campanya per potenciar el seu alcaldable

  • La formació republicana repartirà fulletons, obre un canal de Whatsapp i una web.

  • Fernàndez insisteix que Sabadell necessita un canvi polític, i el vol liderar.

El primer semestre de l’any tindrà un clar protagonisme a Sabadell: la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig. De fet, es pot dir que la precampanya ja ha començat. Esquerra Republicana inicia una campanya de comunicació per potenciar el seu candidat a l’alcaldia, Juli Fernàndez.

Fernàndez ja va ser candidat l’any 2011 i ERC va perdre el seu representant a l’Ajuntament. Però quatre anys després es presenta amb energies renovades, nou equip, el vent a favor i la victòria històrica a les eleccions europees. A més, la previsible caiguda de vot socialista, després de 15 anys de bustisme i amb el cas Mercuri pel mig, vaticina una dispersió de votants que tothom, a esquerra, centre i dreta, vol atraure.

En aquest sentit, els republicans comencen una campanya per potenciar el seu alcaldable. Repartiran 70.000 fulletons a domicili, on volen generar curiositat i sorpresa, jugant amb la incertesa i el present fosc de la ciutat, en paraules del cap de campanya, Gabriel Fernández, i amb un futur il·lusionant un cop obert el futlletó. També obren un nou web, www.nousabadell.cat. Desplegaran un vídeo promocional per les xarxes socials per donar a conèixer al candidat (enllaçat a sota). Finalment, es posa en marxa un nou canal de contacte electoral: el Whatsapp. Així l’equip republicà respondrà les qüestions per aquest xat que els arribin al número 693 726 277.

És la primera d’un seguit de campanyes polítiques que s’aniran desplegant a mida que s’apropi el 24 de maig. A nivell polític, els republicans asseguren que “Sabadell necessita un canvi com l’aire que respira” i estan disposats a liderar-lo, apel·lant a la socialdemocràcia i els valors progressistes. Així mateix, mantenen que “tenim voluntat de crear ponts i punts d’unió entre tothom qui vulgui un canvi a la ciutat”.

La nostra prioritat és fer possible el canvi i pactarem amb tothom qui el vulgui. Caldran lideratges compartits, posant el bé comú i Sabadell de nou per sobre dels interessos de partit o personals”, ha tancat Fernàndez.

ERC ha insistit sovint que no pactaran amb el PSC després de les eleccions, i mantenen que la prioritat és un govern de progrés a la ciutat. “Ens hem d’entendre amb la Crida per Sabadell, ICV-EUiA o la gent de Podemos si es presenta al final però en molts aspectes amb CiU“, ha reblat l’alcaldable republicà.

Foto: Montse Chacón, Juli Fernàndez i el cap de campanya, Gabriel Fernández. Autor: J.d.A.

2 Comments