Es celebrarà un ple extraordinari de suport a la consulta del 9N

  • La sessió tindrà lloc el proper divendres 26 de setembre.

  • Ha estat possible per l’acord entre CiU, ICV, EUiA i Entesa.

El Ple extraordinari es realitzarà el proper divendres 26 de setembre amb un únic punt en l’ordre del dia. Compta amb el suport d’ERC i de les entitats municipalistes, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM)

El passat divendres CiU va difondre un comunicat proposant a les formacions favorables a la consulta la celebració d’un ple extraordinari. Per la seva banda, ERC va demanar que es debatés una moció sobre el tema en el ple municipal d’octubre. (Més info: CiU promou un ple extraordinari per aprovar una moció en favor de la consulta del 9N).

Això ha provocat malestar al grup municipal d’ICV que ha lamentat que “CiU hagi informat en solitari als mitjans de comunicació locals sobre la proposta de celebració d’aquest Ple extraordinari, sense comptar amb la participació de la resta de forces que han impulsat aquest acord.”

ICV reivindica el consens per tirar endavant la moció on ha introduït el “compromís d’ampliar l’Estat del Benestar, la lluita contra l’atur i contra la corrupció” i demana el vot favorable del PSC.

Foto portada: Imatge d’arxiu d’una sessió del ple.

4 Comments