Foto portada: foto de grup, a l'acabar l'acte. Autor: David B.

Es presenta el grup ‘Per Sabadell amb Josep Ayuso’

  • Una setantena de persones donen suport a l’alcaldable socialista al Teatre Principal.

  • “Sé que passa a cada carrer i a cada barri. Si cal escollir entre les sigles o la ciutat, sempre optaré per Sabadell”.

Una setantena de persones han assistit aquest dijous a l’acte convocat pel col•lectiu ciutadà ‘Per Sabadell amb Josep Ayuso’, format per simpatitzants i amics del candidat socialista a l’alcaldia. El grup es va presentar fa unes setmanes però ha organitzat ara un acte al primer pis del Teatre Principal per fer la seva posada de llarg.

L’encarregat ha estat l’advocat Marc Remolà, qui va coincidir amb Ayuso a causa de la seva professió. Ha definit el polític com “una persona amb valors i un amic que mai falla”. Remolà ha assenyalat que el col•lectiu està format per persones sense militància política. “Tots estem aquí a títol personal: creiem en la ciutat, el seu futur i que deixi de ser gris”, va dir. A continuació ha pres la paraula Manel Giménez, president del Club Tennis Sabadell, qui ha dit que Ayuso “escolta i t’entén” per donar la paraula a la doctora Montse Bosque: “no ens enredarà. És un bon xicot; una bona persona”. Ha demanat que l’Ajuntament estigui al costat de la “medicina pública” i va recordar com Ayuso va treballar de camiller al Taulí mentre estudiava. A continuació van prendre la paraula altres membres del col·lectiu: Tomás Fernández, Teresa Sererols (Coordinadora de Gent Gran), Juan Luis Rodríguez (president AA.VV Can Deu) i Isabel Ortiz, per acabar l’expresident del Centre d’Esports Sabadell, Joan Soteras, qui ha demanat: “no deixis de costat el món industrial i l’empresa”. Soteras ha presentat Ayuso com “el futur alcalde de Sabadell”.

Josep Ayuso, aquest dijous. Autor: David B.
Josep Ayuso, aquest dijous. Autor: David B.

Al costat d’una bandera de la ciutat, Ayuso s’ha dirigit als assistents, assegurant que “la política no s’ha de convertir en un mitjà de vida” i dient que tornarà a l’advocacia algun dia mentre que ha assegurat que vol recuperar “l’orgull de ser de Sabadell”, malmès al seu parer per “una crisi brutal i els esdeveniments polítics que han passat darrerament”. Ha estat la seva única referència, indirecta, al cas Mercuri, de presumpta corrupció. Ayuso s’ha definit com un “polític honest” i ha assegurat que la proximitat serà la seva principal arma si és alcalde.

Jo sé que passa a cada carrer i a cada barri de la ciutat i dic que si cal escollir entre les sigles, els grups de pressió o els interessos de la ciutat, sempre optaré per la ciutat de Sabadell”.

L’acte ha comptat amb la presència d’una setantena de persones. Entre els destacats, l’atleta Miguel Quesada, el showman Germán Ramírez, el president del Centro Galego Nos i el president de la Joventut Atlètica Sabadell, Josep Molins.

Foto portada: foto de grup, a l’acabar l’acte. Autor: David B. 

 

6 Comments