Foto portada: Garcia, la segona per la dreta, a Campoamor. Autor: David B.

Esperanza García avisa que caldrà la “capacitat de govern” del PP l’endemà del 21-D

La candidata del PP al 21-D Esperanza García, número 4 a les llistes, posa en valor la “capacitat de govern” dels populars per l’endemà del 21-D. Amb unes enquestes que deixen al PP en última posició dins el bloc constitucionalista, García creu que “el fraccionament requerirà de diàleg però també de capacitat de govern”. El PP ha tret a Espanya de dues crisi, amb Rajoy i amb Aznar, recorda.

L’exdiputada García manté que el PP té una bona experiència de gestió i a Catalunya “hem governat de forma fiable i solvent tant a Badalona com a Castelldefels”. Aixi manté que per formar un govern constitucionalista caldrà aquesta experiència, en un moment on les enquestes donen al PP una davallada en escons respecte als resultats de fa dos anys:

Mirem les enquestes però no les criem perquè sempre hem tingut molt vot ocult que apareix el dia de l’enquesta de debò. El PP pot donar seguretat i estabilitat. Esperem que el PSC deixi de clicar l’ullet, fer carinyets i demanar l’indult dels independentistes. El PP serà garantia de que ningú plantejarà de nou un referèndum, una DUI i que des de la Generalitat es treballarà per resoldre els problemes reals”.

Garcia ha visitat el mercat ambulant de Campoamor, acompanyada per dirigents locals del PP. El portaveu del PP a l’Ajuntament, Esteban Gesa, manté que “tenim una oportunitat històrica d’acabar amb aquesta disbauxa del procés, que ha trencat Catalunya i ha expulsat empreses”.

Foto portada: Garcia, la segona per la dreta, a Campoamor. Autor: David B. 

Comments are closed.