Foto portada: treballadors de Serveis Socials, amb Juli Fernàndez. Autor: Aj. de Sabadell.

Fernàndez i Serracant inicien el camí al govern amb reunions amb els treballadors públics

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i Maties Serracant, qui es rotarà amb ell a l’alcaldia a meitats del mandat, han iniciat les seves primeres passes al govern local amb diverses reunions amb els treballadors municipals.

Entre altres departaments, Fernàndez i Serracant han estat a Serveis Socials. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), ha transmès “tranquil·litat i il·lusió als empleats i empleades de l’Ajuntament”. També han reconegut la seva feina “al servei de la ciutat” i els han demanat que continuin amb la seva vocació de “servei públic”.

“Recuperar la confiança”

Així mateix, el nou alcalde ha recordat que els principals eixos de treball del nou executiu local són “recuperar la confiança de la ciutadania en les institucions publiques i atendre les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, especialment aquells que es troben en situacions més fràgils”.

Organigrama

De moment es desconeixen les responsabilitats dels membres del govern, ja que encara no s’ha definit un organigrama ni un cartipàs. Segons Fernàndez en els properes dies es podrà conèixer la nova estructura del govern municipal.

Ayuso es reuneix amb el seu grup

Per la seva part, qui serà el principal partit de l’oposició, el Partit dels Socialistes, ha reunit per primer cop aquest dilluns els seus cinc regidors, coordinats per Josep Ayuso. El portaveu socialista ha assegurat que el PSC es va reunir amb totes les formacions polítiques després dels comicis i abans de la investidura excepte amb ERC, qui no va contestar la seva petició. Espera que els republicans governin per tota la ciutat.

Foto portada: treballadors de Serveis Socials, amb Juli Fernàndez. Autor: Aj. de Sabadell.

Comments are closed.