Francesc Gambús (CiU): “Els catalans s’han de manifestar ara dipositant el seu vot”

El candidat d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a les eleccions europees del proper 25 de maig ha realitzat una trobada amb els militants de Convergència i Unió, on ha explicat la importància de les eleccions europees.

Francesc Gambús ha explicat als mitjans de comunicació, moments abans de la trobada, que plantejarà “com volem enfocar la campanya a les eleccions del 25 de maig perquè són unes eleccions molt importants per la ciutadania de tot el país”. Gambús ha assegurat que el Parlament que surti escollit en les eleccions serà l’encarregat d’escollir al president de la Unió Europea, “a diferència d’abans que ho feien els estats membres. D’aquesta forma se li dóna la legitimitat democràtica que necessita el president de la Unió Europea”.

El candidat d’UDC a les eleccions europees ha manifestat que s’han d’impulsar polítiques comunes sense terrabastalls polítics i que les polítiques exteriors han de ser un mirall de les polítiques interiors.

Les línies que defensarà Gambús al parlament europeu seran el creixement, la creació d’ocupació, la redistribució de la riquesa i el procés de transició nacional que està en marxa. En aquest sentit defensarà a Brussel·les el dret a decidir i del procés de transició nacional de Catalunya.

Ara és el torn de la ciutadania per manifestar-se en aquest sentit anant a dipositar un vot a les urnes. Hem d’aconseguir que pugi la participació a les eleccions i que els catalans es manifestin, en lloc de fer una manifestació o una cadena all llarg del país, dipositant el seu vot a les eleccions europees”, ha assegurat Gambús.

Per altra banda Gambús ha manifestat que “s’ha de recuperar l’estat del benestar que, part d’ell hem deixat pel camí durant els darrers anys. Hem de fer polítiques de creixement que no signifiquin un endeutament, enfocades a que la riquesa que es genera es destini a aspectes socials”.

Foto portada: Francesc Gambús al centre de la imatge a la seu de CiU Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.