Foto portada: el candidat del PP, Garcia Albiol, aquest dimarts. Autor: David B.

Garcia Albiol: “el PSC no és fiable; diu una cosa a Barcelona i la contrària a Girona”

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, considera “inadmissible” el suport del PSC a canviar el nom de la plaça de la Constitució de Girona per la plaça de l’1 d’octubre. “És sorprenent que aprovin una proposta que diu que govern d’Espanya va actuar de forma il·legal i il·legítima”, tot demanant un “gest” a Iceta.

L’aposta per un bloc “constitucionalista” del PP és “nítida i no té matissos” i Garcia Albiol demana a Miquel Iceta que “surti i digui quina és la seva aposta: si tanca la porta a l’independentisme ha de cessar els seus regidors de Girona; si no ho fa autoritza els seus regidors”. “No són fiables i diuen una cosa a Barcelona i la contrària a Girona; cal un gest per part del PSC”, ha seguit. “Si el PSC no els desautoritza demostren que no són creïbles”, ha insistit el candidat popular, mantenint que Iceta “ha de cessar” els seus edils de Girona.

Garcia Albiol ha definit el president cessat, Carles Puigdemont, com un “pròfug” de la justícia i de fer un “cop d’Estat”, acusant-lo de tenir una “imaginació perversa”. El candidat del PP s’ha trobat amb ciutadans de la zona nord de Sabadell.

Foto portada: Garcia Albiol, aquest dimarts, a Ca n’Oriac. Autor: David B. 

Comments are closed.