Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, en un moment del ple. Autor: David B.

Gesa creu que Sabadell segueix en “punt mort” un any després del canvi

El Partit Popular se suma a CiU i Ciutadans en les seves critiques al tetrapartit d’esquerres amb motiu del primer any del nou mandat. El portaveu conservador, Esteban Gesa, defineix l’acció de govern de la següent manera: “continuisme, inacció, molta foto i poca autocrítica”.

Mentre el govern local ha passat de llarg del primer any de mandat per fer un balanç de la seva gestió, l’oposició hi ha abundat. Primer va ser Ciutadans i després Convergència i Unió. Ara és el torn del Partit Popular, el més petit dels vuit grups municipals que conformen el ple des del 24 de maig passat. El portaveu popular, Esteba Gesa, assegura que durant la investidura de Juli Fernàndez com alcalde, “es van elevar discursos exaltats que proclamaven l’arribada de nous aires, noves formes de fer política i anunciaven grans canvis per a la ciutat”. La pràctica, però, és més dura i Gesa diu que “la ciutat segueix tenint les mateixes deficiències, els mateixos problemes i no hi ha hagut cap millora en la qualitat de vida dels ciutadans”.

Processos participatius amb baixa participació, només seguits pels moviments activistes afins al govern, polítiques sectàries encaminades a agradar només al sector més pròxim a les ideologies dels partits governants i menyspreu absolut als ciutadans que no pensen com ells”, afegeix.

El popular manté que l’economia local pateix una paràlisi preocupant, sense cap inversió significativa ni la creació d’empreses que creïn ocupació. “Sabadell segueix en punt mort”, finalitza.

Foto portada: Gesa (dreta), en un ple municipal. Autor: David B. 

Comments are closed.