El portaveu del PP, Esteban Gesa, expeditiu. Autor: David B.

Gesa (PP) exigeix la dimissió “immediata” de Serracant

El portaveu del PP a l’Ajuntament, Esteban Gesa, demana la dimissió “immediata” de l’alcalde, Maties Serracant, i els regidors Xavier Guerrero i Lluis Perarnau després de ser investigats per prevaricació arran d’una querella d’SMATSA. “És inadmissible que continuïn un segon més embrutant el nom de la ciutat”, diu Gesa. 

Recordant les denúncies de l’Entesa en l’anterior mandat, i amb una foto mostrant Serracant amb una samarreta i el missatge ‘Prou corrupció’ Gesa demana ara coherència:

“S’ha de ser coherent. No sé ara quines samarretes es posaran. Que Sabadell estigui sempre als mitjans per aquest tipus de notícies no és bo i no me n’alegro. Entenc que a nivell personal no és agradable però han de ser coherents”, diu Gesa, qui ha recordat que el codi de pràctiques polítiques de la Crida s’estipula que si un càrrec públic és imputat per corrupció ha de deixar el càrrec. “Donen lliçons als demés, però no se les apliquen”, ha finalitzat.

Assegura que tant Unitat pel Canvi com Guanyem són “còmplices” i que està en les seves mans “seguir tenint un govern amb les mans tacades. No poden seguir mirant cap a una altra banda. Sabadell no mereix aquest equip de govern ni aquest alcalde”.

Can Gambús

El popular manté que el govern municipal menteix per triplicat. Primer quan acusa l’empresa de voler dilatar els expedients al presentar la querella, ja que la van presentar abans. Després per intentar aturar el contenciós administratiu presentat per l’empresa. I finalment per negar davant l’oposició fa 48 hores que hi haguessin novetats judicials pel que fa a SMATSA. “El govern va a un concurs de mentiders i els fan fora per abusar”, finalitza.

Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa. Autor: David B.

Comments are closed.