Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, aquest matí. Autor: David B.

Gesa (PP) acusa Fernàndez d’anar-se de “romeria independentista” deixant orfes les seves responsabilitats

El portaveu municipal del PP, Esteban Gesa, acusa l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, de deixar les seves responsabilitats com alcalde per anar-se “a fer l’indi” participant en “romeries independentistes”.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, com altres regidors, va assistir aquest dilluns a donar suport als tres encausats per la consulta del 9N: Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau (més info: ‘Juli Fernàndez, a Barcelona, donant suport als encausats pel 9N‘).

El portaveu popular denuncia que Fernàndez vagi com alcalde de Sabadell a la “romeria” independentista. Recorda que no hi va a títol particular sinó com alcalde de la ciutat i que “té un càrrec institucional, que ha de representar tots els veïns”. Sabadell no és independentista, manté Gesa, i Fernàndez hauria de preservar el seu caràcter institucional.

Anant a fer l’indi a aquesta romeria comporta deixar les seves funcions. No va presidir la Junta de Govern aquest dilluns, que és la seva responsabilitat, i si no tinguéssim problemes a la ciutat ho podria arribar a entendre que s’agafi una hora per fer una excursió però tenim molt fronts oberts: la policia local, la ràdio, SMATSA, les urgències del Taulí, el problema de la Plana del Pintor. I l’alcalde se’n va a fer l’indi enlloc d’ocupar-se del que li toca. Demano que s’ocupi de les seves responsabilitats i deixi de fer veure que representa la ciutat en aquests actes”, ha finalitzat.

Gesa lamenta que l’alcalde “no parla” dels conflictes oberts a la ciutat mentre que en canvi es dedica a fer “excursions” a Barcelona per donar suport als encausats pel procés participatiu del 9 de novembre de 2014.

Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, aquest matí. Autor: David B.

2 Comments