Foto portada: l'alcalde de Celrà, l'alcalde de Sabadell i l'alcalde de Cerdanyola. Autor: @mserracant via Twitter.

Gesa (PP), contra el viatge de l’alcalde a Brussel·les

El Partit Popular acusa a l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, de deixar de banda les seves funcions i dedicar-se a “fer de comparsa de l’expresident Puigdemont”. Serracant ha viatjat aquest dimecres, juntament amb 200 alcaldes més, a la capital belga per denunciar la persecució que pateixen els representants catalans.

“A Espanya no es persegueix ningú per les seves idees i l’única repressió que percebem és cap als catalans que no combreguem amb els ideals independentistes per part dels sectors més radicals del procés”, assegura el portaveu del PP a Sabadell, Esteba Gesa.

Gesa, en un ple municipal. Autor: David B.
Gesa, en un ple municipal. Autor: David B.

El popular critica que Serracant viatgi a Brussel·les i manté que “quan s’implica en actes polítics independentistes no representa a la majoria de veïns de Sabadell”. Per això exigeixen a l’alcalde de deixar de parlar en nom dels sabadellencs. Gesa assegura que demanarà informació al govern municipal per saber qui paga el viatge a Brussel·les. “Esperem que no sigui amb els diners dels ciutadans”, finalitza.

Foto portada: Serracant, al mig, amb l’alcalde de Celrà a l’esquerra i de Cerdanyola a la dreta, davant l’edifici de la Comissió Europea. Foto: @mserracant via Twitter. 

Comments are closed.