Esteban Gesa, aquest dimecres. Autor: A. Pujadas.

Gesa (PP): “Sabadell no es mereix tenir un alcalde investigat”

El portaveu municipal del PP, Esteban Gesa, ha criticat el nomenament de Maties Serracant com a nou alcalde de Sabadell. Alhora, lamenta que el govern no està a l’altura del que mereix la ciutat.

Pel Partit Popular les disputes pel relleu a l’alcaldia han estat un “vodevil de Joc de trons, ara surt tu que m’hi poso jo”. Segons el portaveu del grup municipal del PP, Esteban Gesa, Sabadell “no mereix el govern que té”.

Superada la meitat de la legislatura, Gesa manté una valoració negativa de l’executiu local. Assegura que “hem passat més de dos anys de legislatura i seguim pitjor” (més info: ‘Esteban Gesa (PP): “com més anys, més desenganys‘). El portaveu popular assegura que “el govern no s’ocupa dels problemes reals dels veïns” que, des del seu punt de vista, són la neteja, la seguretat i els impostos, entre altres.

Un futur alcalde investigat

Gesa ha recordat que l’escollit en el relleu a l’alcaldia, Maties Serracant (Crida), està investigat en el cas Cal Balsach; i ha assegurat que “Sabadell no mereix tenir un alcalde imputat, ara investigat”. El regidor del PP ha retret a l’alcalde, Juli Fernàndez, que amb l’alcaldia a favor de Serracant, “la ciutat torna a ser el hazme reír de tota Catalunya”. El popular demana al futur alcalde obertura de mires, que prengui consciència de la responsabilitat que tindrà i que compti amb el màxim concens polític i social possible.

Falta de valentia d’Unitat pel Canvi (UpC)

Al parer de Gesa, UpC no ha tingut “la valentia suficient” perquè Joan Berlanga reclamés l’alcaldia en ser la força més votada del quatripartit, només superat pel PSC a les passades eleccions municipals del 2015.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.