Pol Gibert PSC

Gibert (PSC): “a l’hora de prioritzar recursos, Sabadell està a la cua del tot” per la Generalitat

El Partit dels Socialistes carrega contra els comptes de Junts pel Sí. El seu diputat sabadellenc, Pol Gibert, assegura que es passa de 256 milions invertits al Vallès Occidental en 2015 a només 110 milions pel 2017, el nivell més baix des de l’any 2004. El socialista és molt crític, especialment amb la manca d’inversions a Sabadell.

Els pressupostos presentats fa uns dies “no satisfan ni molt menys les necessitats dels municipis del Vallès Occidental, que tornaran a quedar-se sense resposta un any més. La retallada mitjana a Catalunya és del 12 per cent, però la nostra comarca pateix una davallada del 57 per cent”, diu Gibert.

Ni residència, ni soterrament, ni institut a Can Llong

La part més important de les inversions, 28,1 milions, van pel perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell i 26,7 milions més per a serveis generals. No es contempla el soterrament al seu per per Gràcia i Can Feu. Tampoc la residència d’avis del sud ni l’institut Arraona – Can Llong. Gibert creu que “es maltracta la ciutat” amb poca inversió a l’Hospital Parc Taulí.

Hem assistit a grans declaracions per part dels consellers i l’Ajuntament, però a l’hora de prioritzar recursos, Sabadell està a la cua del tot”, diu Gibert. A nivell comarcal, sobre l’àmbit Vallès Sud (l’àrea d’influència de Sabadell), manté que “no hi ha cap nou institut o escola pel Vallès Occidental Sud, cap nou Centre d’Atenció Primària, no apareix cap compromís amb la residència del sud de Sabadell o cap altra residència,… per tant, no trobem cap motiu per defensar uns pressupostos que donen l’esquena als nostres pobles i ciutats”.

A escala local, el portaveu socialista a l’Ajuntament, Josep Ayuso, també ha criticat els comptes de Junqueras, ja que no troba cap contrapartida pel “regal” de quatre milions de l’Ajuntament al Taulí.

Foto portada: Gibert, durant una entrevista. Autor: David B.

Comments are closed.