Grup suport a Ayuso

Grup de suport a Josep Ayuso

Un grup de sabadellencs ha donat a conéixer en els darrers dies el seu suport al candidat a l’alcaldia del PSC, Josep Ayuso. Segons un comunicat emès per ells mateixos, es van reunir dijous per organitzar un grup de suport, que tindrà la seva visualització el dia 19 de febrer en un acte al Teatre Principal.

Entre els suports amb que ja compta Ayuso es troben l’expresident del Centre d’Esports Sabadell, Joan Soteras, l’actual president del Club Tennis Sabadell, Manel Giménez, el de l’Associació Catalana de clubs d’handbol, Tomàs Fernández, l’ expresidenta de l’Associació Esportiva Can Deu, Isa Ortiz, l’advocat  Marc Remolà i el dirigent veinal de Can Deu Juan Luis Rodríguez. De fet, Soteras també va posicionar-se públicament a favor de Manuel Bustos en les eleccions de l’any 2011 mentre era president del C.E.Sabadell. I el president del Club Tennis va tenir paraules molt elogioses pel consistori, però sobretot pel regidor d’Esports, en la darrera Nit de l’Esport de Sabadell. Cap dels integrants milita a cap partit polític, recorda el propi grup en un comunicat.

El grup s’autoanomena ‘Per Sabadell amb Josep Ayuso’ i volen fer una trobada oberta el 19 de febrer al primer pis del Teatre Principal oberta a les persones independents de la ciutat que vulguin mostrar el seu suport al candidat socialista.

Foto portada: Manel Gimenez, Tomàs Fernàndez, Isa Ortiz, Josep Ayuso, Joan Soteras, Juan Luís Rodríguez  i Marc Remolà, dijous a Cal Balsach. Autor: cedida. 

8 Comments