Guanyem Sabadell anuncia suports a la candidatura

Los Verdes-Els Verds donaràn suport en les eleccions municipals a Guanyem Sabadell – Sí se puede, la candidatura impulsada per l’equip de la coordinadora local d’EUiA, Marisol Martínez, en oposició a Unitat pel Canvi, que té el suport d’EUiA a nivell nacional. La candidatura de Martínez ha presentat aquest dimecres nous suports.

En primer lloc incorporaran al president de la comunitat palestina a Catalunya, el doctor Ibrahim Bahisani, que viu a Barcelona però diu tenir vincles a Sabadell. En segon lloc, han arribat a un acord amb Los Verdes-Els Verds. El coordinador general de Los Verdes-Els Verds a Catalunya, Husam Daoud, assegura que ells són “ecologistes, republicans, pacifistes, antitaurins i defensors dels animals”. Guanyem assegura que en breu es presentarà la candidatura.

La llista

Un dels portaveus de Guanyem Sabadell, Miquel Soler, ha avançat que en breu es farà pública la proposta de llista electoral. De fet, és un requisit legal de la Junta Electoral que s’aproxima a mesura que així ho fan els comicis. Assegura que unes 500 persoens participen a les comissions i grups de treball de la nova formació.

Preguntes al govern

Soler ha anunciat que Guanyem Sabadell ha traslladat al grup municipal d’EUiA a l’Ajuntament, que dóna suport a la candidatura, un seguit de preguntes al govern municipal en relació al presumpte cas de mort d’un cadell a causa de maltractaments, com va explicar iSabadell aquest dimarts (més info: ‘La Protectora d’Animals denuncia la mort evitable d’un cadell per maltractaments‘).

Foto portada: roda de premsa, aquest dimecres a la plaça de Fidela Renom, al Centre. Autor: cedida.

6 Comments