Iceta

Iceta: “Sabadell és una ciutat de molt bons alcaldes socialistes”

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat aquest divendres a Sabadell en el tradicional sopar de Nadal de la formació socialista. Més de 500 persones s’han reunit a Fira Sabadell per donar suport al projecte socialista, especialment al candidat a l’alcaldia, Josep Ayuso.

El primer secretari socialista, Miquel Iceta, ha assegurat que Sabadell “és una ciutat de molt bons alcaldes socialistes” i ha esmentat tant a Manuel Bustos com a Juan Carlos Sánchez en aquest sentit. Cap dels dos ha assistit a la reunió. Sí gairebé tot el govern local, a excepció dels regidors Quim Carné, Cristina Moreno i Joan Manau. L’acte també ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Palau-Solità i Plegamans, Teresa Padrós, i els diputats Montserrat Capdevila i Carlos Corcuera. Qui no ha pogut assistir és César Luena, secretari d’Organització del PSOE, que ha tingut problemes amb el vol a Barcelona.

Ayuso
Josep Ayuso, durant la seva intervenció. Autor: Davud B.

Iceta ha reivindicat el socialisme local i ha assegurat que Josep Ayuso donarà fil de continuïtat a les victòries socialistes des de l’any 1999, totes encapçalades a les urnes per Bustos. A escala catalana, el màxim dirigent socialista assegura que els quatre anys de presidència d’Artur Mas “han estat quatre anys perduts” i ha mantingut que els catalans necessiten quatre prioritats: feina, serveis públics garantits, lluita contra la corrupció i “netejar la política” i finalment un pacte amb la resta d’Espanya per canviar la relació entre Catalunya i l’Estat.

Ayuso: Sabadell necessitarà un “govern fort”

El discurs d’Ayuso ha estat precedit per un vídeo de suport al candidat gravat al parc de Can Gambús i on han participat tant regidors com militants simpatitzants socialistes. Un cop començat el discurs, Ayuso ha demanat que de les urnes surti un “govern fort, que sàpigui el que passa a cada barri i cada carrer de Sabadell”. El candidat s’ha presentat com proper, accessible, humil i honest. Ha parlat de la necessitat de recuperar l’orgull i el “sabadellenquisme” i ha mostrat que la millor garantia és “l’entusiasme dels que avui sou aquí”. S’ha mostrat contrari a les llistes d’espera al Taulí i les retallades sanitàries, ha reivindicat el CAP Can Llong, la reindustrialització, la lluita contra l’exclusió social i ha dit que “cal canviar les formes de participació ciutadana, molt lligades ara als Consells de Districte”. “Diguin el que diguin, el PSC tornarà a ser el referent a la ciutat”, ha reblat.

Foto portada: Miquel Iceta, en un moment del seu parlament. Autor: David B.

8 Comments