ICV-EUiA crida a la vaga: “No és una crisi, és una estafa”

  • ICV-EUiA crida a participar a la vaga general i ofereixen un vot alternatiu a les polítiques de retallades.

  • El 99% dels ciutadans s’han de sentir cridats a la vaga, ja que estan afectats pels problemes socials.

Poques hores abans de l’inici de la vaga general a nivell europeu, el diputat del Congrés dels Diputats, Joan Coscubiela, i la candidata d’ICV-EUiA, Marta Ribas, han explicat a un nombrós auditori en el Casal Pere Quart quins han de ser els motius per sortir al carrer en aquesta jornada de vaga.

Davant l’imminent inici de la propera vaga general, ICV-EUiA ha volgut fer una crida a aquesta convocatòria amb un acte on han explicat que aquest dimecres s’ha de sortir al carrer per a dir prou a les retallades dels drets socials i per protestar per les polítiques econòmiques que s’estan portant a terme. Joan Coscubiela, diputat del Congrés dels Diputats ha destacat:

Gran part dels drets que teníem fins avui els hem aconseguit, d’alguna manera gràcies a les diferents vagues i mobilitzacions que s’han fet els darrers anys. La primera mobilització a nivell europeu tindrà un gran impacte i una gran incidència sobre les condicions de la ciutadania del nostre país.

Marta Ribas, candidata número 5 a la llista per a la circumscripció de Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 25 de novembre ha destacat:

La vaga és per protestar contra les polítiques econòmiques que ens estan enfonsant en la misèria. Per defensar dels drets dels treballadors i treballadores. Contra l’estafa que està essent aquesta crisi amb privilegis pels rics i els bancs que continuen tenint guanys. És una vaga de la gent que no té feina, contra el desnonament de les famílies. Ës també una vaga de consum. Estem segurs que serà una vaga útil.

Coscubiela ha aprofitat per acusar durament a CiU  i a Artur Mas de convocar aquestes eleccions “per tapar l’immens fracàs d’aquesta legislatura, van començar la legislatura amb tres objectius; la recuperació econòmica, la reducció a la meitat de l’atur i el pacte fiscal”. Cap d’aquests tres objectius han estat assolits per l’actual govern de CiU.

Foto portada: David B.

Comments are closed.