Mossos Esquadra

Insòlit registre judicial a la seu central dels Mossos d’Esquadra

  • Es tracta d’una diligència en la investigació d’un cas de corrupció policial.

  • El conseller Puig surt en defensa de la professionalitat dels mossos.

El titular del jutjat d’instrucció nº1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, escoltat per agents de la Policia Nacional, es va personar dilluns al matí a la seu central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell.

El magistrat investiga el cas Macedònia de tràfic de drogues on podrien estar implicats diversos agents dels mossos, entre ells el sotinspector Antoni Salleras, cap de la unitat anticorrupció, acusat d’avisar als narcotraficants.
El jutge va romandre durant cinc hores a les dependències policials, mentre dos perits de la Policia Nacional realitzaven una còpia del registre original de les converses, davant la sospita que les gravacions que li havien estat lliurades estaven manipulades.

Reacció immediata

El conseller d’Interior Felip Puig va reaccionar de manera immediata, qualificant de “xocant” el registre i defensant la tasca dels agents investigats que haurien protegit a un confident policial. Mitjançant un comunitat de premsa, va expressar la seva “plena confiança en el treball i la professionalitat dels mossos” i el desig que la investigació del cas iniciada fa un any es resolgui el més aviat possible.

Foto Portada: David B.

Comments are closed.