Joan Ignasi Sànchez. Autor: David B.

Joan Ignasi Sànchez (PDeCAT): “moltes gràcies pel suport que vaig rebre”

Després de ser detingut dimecres per la Guàrdia Civil, Joan Ignasi Sànchez ha participat de l’acte de campanya del PDeCAT a la plaça del Mercat Central. Sànchez ha agraït el suport rebut per la seva detenció i ha demanat que es mantingui la calma.

L’acte central de campanya del PDeCAT de Sabadell ha comptat amb un convidat inesperat. Joan Ignasi Sànchez, detingut dimecres al seu domicili per la seva vinculació amb els preparatius del referèndum, s’ha adreçat al centenar de persones que eren a la plaça (més info: ‘L’exregidor Joan Ignasi Sànchez, acusat de sedició, en llibertat amb càrrecs‘).

Moltes gràcies, sobretot pel suport que vaig rebre aquell dia, que em va sobtar absolutament, gairebé tant com em va sobtar trobar-me a les vuit del matí amb la visita inesperada que van fer-me”, ha dit Sànchez en referència a la seva detenció.

L’exregidor sabadellenc també ha explicat que “la salut del nostre país, de Catalunya, és absolutament potentíssima, i ens en sortirem en tot allò que volem”. Sànchez ha remarcat que “és molt important que en els dies que queden continuem igual. Sobretot no caiguem en cap tipus de provocació, que n’hi haurà”, ha assegurat. Sànchez ha acabat el seu discurs explicant que “els catalans i les catalanes tenim molt clar que no volem viure en una Espanya en blanc i negre, volem viure en una Catalunya en comú”.

Foto portada: Joan Ignasi Sànchez, aquest dissabte. Autor: David B.

Comments are closed.