Unitat pel Canvi

Joan Josep Nuet (EUiA): “després del bustisme cal obrir finestres”

Els membres de la candidatura Unitat pel Canvi a Sabadell, formada per gent d’ICV, d’EUiA i de Podemos, han donat uport als treballadors de la sanitat pública, que demà dimarts es manifestaran en el ple Municipal.

Aquest dilluns la candidatura Unitat pel Canvi ha rebut el suport de la coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, i del coordinador nacional d’EUiA, Joan Josep Nuet. Nuet ha mostrat el seu suport a la candidatura Unitat pel Canvi: “és la nostra gent a Sabadell i és el canvi segur a la ciutat”. D’altra banda s’ha mostrat convençut que “tindrem uns grans resultats a Sabadell”.

Després del que ha estat el llarg període del bustisme cal obrir finestres, cal que gent nova i gent fresca prengui la batuta de nou Sabadell que comença. La gent que representa aquesta candidatura és una candidatura d’unitat, de confluència i que ha sumat moltes sinèrgies”, ha assegurat Nuet.

Per la seva part Camats ha manifestat que “apostem per aquesta candidatura d’Unitat per Sabadell, que des de l’esquerra sumen i han volgut recuperar una manera de fer política, no només sumant sigles sinó també ciutadans independents i implicats amb la ciutat”.

El cap de llista d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, ha manifestat que “ens rebel·la tenir un hospital Taulí on hi ha plantes i llits tancats i que s’estan derivant malalts a les clíniques i hospitals privats.

Querella contra la direcció d’EUiA

D’altra banda Nuet, al ser preguntat per la querella criminal interposada pels membres expulsats d’EUiA Sabadell contra la direcció nacional per vulneració dels estatuts de la formació, de coaccions, descobriment i revelació de secrets i delicte contra les llibertats individuals, ha assegurat no tenir-ne cap tipus de constància oficial. “Tot el que sabem ho sabem per la premsa. Quan sapiguem alguna cosa en concret opinarem. Quan no hi ha política la gent s’entrebanca amb altres coses, nosaltres anem a parlar de política, de Sabadell i de com canviar Sabadell”, ha conclòs Nuet (més info: ‘La guerra interna a EUiA esquitxa Nuet‘).

Foto portada: membres d’Unitat pel Canvi davant de l’hospital Tauli. Autor: David B.

15 Comments