Joana Ortega a Sabadell

Joana Ortega (CiU): ‘No tindrem més polítiques socials sense més sobirania’

  • La vicepresidenta assegura que “l’únic vot que representa l’11-S és el de Mas”.

  • “La prioritat el dia 26 serà intentar recuperar l’economia”.

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, s’ha apropat a Sabadell abans de passar per un míting de Matadepera. La número 2 a la llista s’ha trobat breument amb militants i simpatitzants de CiU que faran d’interventors aquest diumenge.

Prèviament Ortega ha assegurat davant la premsa que aquestes eleccions són més especials que mai:

No són unes elecciones entre dretes i esquerres. No tindrem més polítiques socials sense més sobirania. És important no dispersar el vot. L’únic vot que representa el clam de l’11 de setembre és el del president Mas. Necessitem una majoria per plantar cara a Madrid i que vegin que aquest clam és cada cop més fort”, ha dit.

Sobre El Mundo, el pressumpte informe policial i els suposats comptes bancaris de Mas i Pujol a Suissa, ha assegurat que membres del govern central estan neguitosos i per això utilitzen la “mentida, la por però sobretot la difamació de la figura del president Mas; reclamem que la rectificació a El Mundo i al PP vingui a les urnes el 25 de novembre”. Ortega ha assegurat que el futur de Catalunya pot ser esplèndit “però sobretot ho volem decidir nosaltres”.

El 25 de novembre està clar que el Parlament serà sobiranista, però cal concentrar el vot entorn del president Mas per fer més fàcil engegar el procés que ha de venir”, ha assegurat.

La vicepresidenta assegura que el dia 26 de novembre la prioritat serà recuperar l’economia i crear ocupació.

Foto portada: La diputada a Madrid, Lourdes Ciurò, fotografiant Joana Ortega i el regidor Antoni Font. Autor: J.d.A.

Comments are closed.