Josep Ayuso i Pedro Sánchez

Josep Ayuso entra en el Comitè Federal del PSOE

El sabadellenc Josep Ayuso és nou membre del Comitè Federal del PSOE, el màxim òrgan entre congressos d’aquesta formació política. Ayuso, candidat del PSC a l’alcaldia de Sabadell l’any vinent, ha entrat al comitè federal després del Congrés que el PSOE ha fet a Madrid aquest cap de setmana.

El nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha estat ratificat i ha composat la nova Comissió Executiva del PSOE, veritable direcció del PSOE, que tindrà tres membres del PSC: Carme Chacón, Meritxell Batet i Pere Navarro.

Així mateix, el PSC col·loca gairebé una vintena de membres en el Comitè Federal del PSOE, un òrgan més ampli i el màxim òrgan de direcció del PSOE entre congressos. Entre ells, hi ha el candidat sabadellenc Josep Ayuso, qui interpreta aquest pas com un reforç del protagonisme del PSC Sabadell en el comitè federal. Ayuso s’ha mostrat satisfet i agraeix la “confiança” que el PSC comarcal li han donat, així com també el PSC.

En tot moment vull defensar els interessos de Sabadell i de Catalunya en aquest òrgan», ha afegit Ayuso. “Comença un temps nou en el PSOE per ser més propers a la ciutadania, per escoltar, per conversar, per estar al costat de tothom. Això és el que volem des de l’agrupació de Sabadell i que ja estem fent”, finalitza.

A més de Josep Ayuso, que substitueix l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos com a representant local al Comitè Federal del PSOE, la resta de membres catalans d’aquest òrgan són: Josep Borrell, Teresa Cunillera, José Zaragoza, Esperança Esteve, Román Ruiz, Sílvia Paneque, Antonio Balmón, Núria Marín, Susanna Mérida, Gabi Garcia, Sara Jaurrieta, Manuel Brinquis, Elena Arribas, Xavier Sabaté, Conxita Campoy, Joan Sabaté i Lluïsa Moret.

D’altra banda, tres sabadellencs han format part de la delegació del PSC Vallès Sud en aquest congrés. Són Josep Ayuso, el primer secretari local, Cristian Sánchez, i el primer secretari comarcal, Paco Bustos.

Foto portada: Ayuso, amb el nou líder socialista, Pedro Sánchez. Autor: PSC / cedida.

5 Comments