Josep Ayuso - Cristian Sánchez - PSC

Josep Ayuso (PSC): “el govern tergiversa la realitat”

El PSC de Sabadell assegura que “la nova estratègia comunicativa del govern pretén tergiversar la informació per intentar vestir la inacció del govern a la ciutat”.

El grup municipal socialista de Sabadell ha acusat el govern de Juli Fernàndez (ERC) de tergiversar la realitat de la ciutat en qüestions com la intenció de municipalitzar el servei de l’aigua, els índex de reciclatge o l’augment de preu de la targeta de 10 viatges de la TUS.

El govern de la ciutat encarrega molts estudis, molts dels quals no coneixem, celebra molts processos participatius, en la majoria dels quals no participa la gent, i la ciutat no avança perquè tot son temes oberts, cap d’ells es concreta i tampoc existeix un projecte de ciutat clar i coherent”, ha apuntat el portaveu del grup municipal del PSC, Josep Ayuso.

El grup municipal socialista a l’ajuntament de Sabadell manté que la manca de concreció de cap projecte de ciutat, fruit de la inacció del govern, està provocant la pèrdua d’oportunitats a la ciutat i la pèrdua de la capacitat d’atracció i de referència a Sabadell, una circumstància que han posat de manifest diferents entitats i actors econòmics, socials i culturals durant les darreres setmanes i els darrers mesos.

Ayuso ha lamentat també que l’equip de govern no hagi contestat a la majoria de les més de 200 preguntes que el grup municipal socialista va formular durant l’any 2016.

Foto portada: Josep Ayuso i Cristian sánchez, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.