Ayuso (PSC): “no permetrem que tanquin la ràdio”

El portaveu del grup municipal socialista, Josep Ayuso ha manifestat que “volem posar en relleu que després de dos anys de govern autodenominat de canvi i transformador Ràdio Sabadell està pitjor que fa dos anys”.

“En aquests dos anys hem perdut pes com a ràdio de referència a Catalunya i hem perdut actius humans molt valuosos, no només a nivell radiofònic sinó de gestió de la ràdio. El pes que tenia la ràdio a nivell radiofònic comparat amb l’actualitat ha caigut en picat i ja no és un referent a nivell radiofònic”, ha manifestat el regidor socialista.

En aquest sentit Ayuso ha assenyalat de forma directa, la responsabilitat de l’alcalde, Juli Fernàndez, com dels regidors Miquel Soler i Marisol Martínez i també de la directora Montse Pérez i la cap d’operacions Carme Matamala.

Ayuso ha exigit al govern que “es prenguin les mesures necessàries per rescatar Ràdio Sabadell del pou on l’han ficat aquesta manca de responsabilitat política i tècnica” i ha afegit que “pensem que el govern vol tancar Ràdio Sabadell i des del PSC no ho permetrem”.

Escola de ràdio

Ayuso ha apuntat que el “canvi de responsabilitats de Montse Pérez, de directora de la ràdio a directora de l’escola de la ràdio, és un cessament encobert”. Ayuso ha explicat que no tenim cap tipus d’informació sobre el projecte de l’escola de ràdio, més enllà que el que ha aparegut als mitjans de comunicació.

Foto portada: microfons de l’emissora municipal.

Comments are closed.