Foto portada: els impulsors d'Infinitum i Josep Rull. Autor: Dihör.

Josep Rull: “Quan treballem en xarxa som imparables”

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha assistit aquest dijous a la inauguració de les noves instal·lacions d’Infinitum Factory Sabadell, un conglomerat d’empreses tecnològiques i start-ups digitals.

Rull ha fet una visita per les instal·lacions, que tenen 1.650 metres quadrats fets en un 90 per cent per productes reciclats, mentre de fons es projectaven diversos vídeos i quadres digitals a les parets de l’empresa.

Jaume Mercader, un dels socis i promotors d’Infinitum, ha explicat d’on va sorgir la idea de fer Infinitum i s’ha mostrat satisfet per veure complert “el somni que vam tenir aquell dia a Menorca”. Per la seva banda, Jordi Mercader, també soci de l’empresa, ha parlat de la innovació i la nova manera de fer que suposa Infinitum. “Em satisfà que Infinitum sigui un negoci amable i a la vegada rentable”, ha conclòs.

Treball en equip

El conseller de Territori ha destacat el treball en equip que hi ha a Infinitum, remarcant que “l’empresa ha arriscat per posar la tecnologia més avançada per ser sostenible”. Rull també ha aprofitat l’entorn per fer una comparació amb els ordinadors on, tal com ha dit, “el govern ha de posar els elements per a que els ciutadans creïn les seves apps”. El conseller ha acabat desitjant molts èxits i sort a Infinitum. En acabar els parlaments s’ha servit un petit refrigeri per als assistents mentre el grup Jamers Música tocava cançons de jazz de fons.

Rull ha declinat fer declaracions més enllà dels parlaments relatius a la inauguració de l’empresa.

Foto portada: els impulsors d’Infinitum i Josep Rull. Autor: Dihör. 

Comments are closed.