Junta Govern

Junta de govern local pública… sense públic

A les 9.30 hores d’aquest dilluns s’ha constituït la Junta de Govern Local per aquest mandat. Arriba amb novetats, com és la possibilitat per a la ciutadania d’assistir a la part oberta. En la seva primera possibilitat, només alguns representants dels mitjans de comunicació hi han assistit. Cap ciutadà.

La Junta de Govern Local aplega als regidors de l’equip de govern (els vuit regidors d’Esquerra i la Crida per Sabadell), més els portaveus dels grups municipals de l’oposició, que hi poden acudir amb veu però sense vot. Aquest dilluns hi han assistit Josep Ayuso (PSC), Joan Berlanga (Unitat pel Canvi), Joan Garcia (Ciutadans) i Esteban Gesa (PP). Només hi ha faltat, per tant, Marisol Martínez, portaveu de Guanyem Sabadell – Sí se puede. També hi assisteixen representants de la Secretaria i la Intervenció municipal. En aquest cas, el vicesecretari i la interventora accidental.

A les 9.30 hores han començat la Junta de Govern. S’ha constituït, s’han acceptat les atribucions delegades pel ple, les delegades per alcaldia i s’ha determinat que les trobades es faran els dilluns a les 9.30 hores. Encara a la part pública, s’han tramitat sis expedients del departament de Salut, la majoria en relació a la tinença de gossos potencialment perillosos.

A les 9.40 ha acabat la part pública de la sessió, sortint de la sala les tres úniques ‘visites’: el redactor de iSabadell, un fotògraf i la cap de comuniació del consistori. Es preveu poc èxit de convocatòria en la resta de juntes.

Part no pública

En la part no pública hi havia aspectes de més profundidat, com la Convocatòria del 14è Concurs de literatura ràpida, les subvencions del programa Ciutat i Escola, l’adjudicació del servei de control de plagues, aprovar el contracte del servei d’atenció a les persones sense sostre, un conveni amb Creu Roja, una pròrroga temporadal del servei de neteja dels equipaments municipals o la concessió d’una dotzena d’obres majors. Temes que, ja sense públic (de fet, només hi havia representants de mitjans de comunicació) s’han aprovat entre les quatre parts de la sala de govern de l’Ajuntament.

Foto portada: el vicesecretari, dirigint-se als regidors. Autor: J.d.A.

 

Comments are closed.