Foto portada: els portaveus de la Crida Maties Serracant, Míriam Ferrándiz i Anna Lorente, aquest dissabte. Autor: David B.

La Crida per Sabadell aconsegueix el seu objectiu i recull gairebé 3.500 avals

Missió complerta. La Crida per Sabadell es va autoexigir el 29 de novembre, durant la seva presentació oficial, tenir més de 3.000 avals en unes setmanes. I han aconseguit 3.489, segons van fer públic dissabte després d’un recompte públic al Casal Independentista i Popular Can Capablanca, al barri de Gràcia.

La campanya per recollir avals ha tingut el nom de (Re)Construïm Sabadell i tenia tres objectius: sortir al carrer a explicar la proposta política de la Crida, prendre el pols de l’acollida del projecte i que fos participada de forma àmplia i activa.

En dos mesos, els militants de la proposta de confluència de l’esquerra rupturista han fet més de 40 punts informatius, sis presentacions a barris i han aconseguit que més de 150 persones participin de la campanya. A més, preveuen tres presentacions de barris més i estan preparant els documents per afrontar les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. El 12 de febrer faran una nova assemblea per continuar perfilant el programa electoral.

Amb més força, la Crida continua el camí per impulsar un procés transformador a la ciutat que planti cara a les estructures mafioses que fa anys que la governen”, van assegurar en un comunicat. Asseguren que la seva prioritat són les de la majoria social i volen posar al centre del debat polític local els drets socials i el benestar de les persones.

A més, volen deixar clar que, si entren a les institucions, com tot sembla indicar, tindran un peu al consistori i un altre al carrer. “És urgent que el 24 de maig la sacsejada electoral sigui prou forta per impedir un govern del PSC i alhora barrar el pas a la dreta”, finalitzen.

Foto portada: els portaveus de la Crida Maties Serracant, Míriam Ferrándiz i Anna Lara, aquest dissabte. Autor: David B.

One Comment