Crida per Sabadell

La Crida per Sabadell dibuixa el seu full de ruta

Unes 120 persones han assistit aquest dissabte a la tercera assemblea de la Crida per Sabadell, moviment que agruparà electoralment l’Entesa per Sabadell, la CUP i el Moviment Popular de Sabadell i que assegura vol anar més enllà. S’han aprovat les ponències política, organitzativa i comunicativa.

La jornada s’ha dut a terme durant tot el matí al centre cívic de la Creu Alta amb l’assistència, segons l’organització, d’unes 120 persones. En la seva majoria, militants de l’Entesa, la CUP i el MPS. També han assistit algunes persones sense militància. A les 13.30 hores s’ha fet un acte obert, on han assistit representats d’altres formacions polítiques, com Podemos, i alguns ciutadans.

L’Assemblea ha servit per marcar el full de ruta de la Crida, aprovat per una gran majoria però no sense escepticisme, especialment per part d’alguns dirigents històrics de l’Entesa per Sabadell que veuen l’aposta per la Crida com poc menys que l’epitafi de l’Entesa en mans d’un sector més jove representat pel MPS i la CUP. No obstant, les ponències s’han aprovat de forma aclaparadora, segons han informat diversos presents a iSabadell. La Crida per Sabadell consolida el seu nom i la imatge gràfica, fins i tot a nivell electoral, tot i que mantindrà en segon terme les marques Entesa i CUP a l’espera de poder incorporar com a suports a la Crida a Podemos i el Procés Constituent. La Crida ha aprovat la seva organització en diversos nivells d’assemblea i es defineix com una candidatura rupturista amb els peus principalment al carrer tot i que també a les institucions.

Un dels seus portaveus, Maties Serracant, que és regidor des de fa uns mesos a l’Ajuntament per l’Entesa assegura que “la Crida es fa gran i no tanca les portes”. Matisa però que tothom que vulgui sumar-se “a títol individual” serà benvingut. Serracant assegura que veu molt difícil una candidatura unitària de l’esquerra local. Hi ha grans diferències amb ICV-EUiA perquè les formes de fer política són diferents.

Foto portada: un moment de l’Assemblea, aquest dissabte. Autor: J.d.A.

Comments are closed.