Crida per Sabadell

La Crida per Sabadell dóna suport a Serracant

Unes 100 persones s’han concentrat a la plaça del doctor Robert per donar suport al regidor Maties Serracant, investigat per tràfic d’influències per la cessió de Cal Balsach en base a una denúncia que la Crida considera una revenja socialista.

La diputada sabadellenca de la CUP Mireia Vehí i l’exportaveu anticapitalista al Parlament, David Fernández, han donat suport a Serracant, com també representants de diversos moviments socials sabadellencs. El portaveu de la Crida Lluis Perarnau ha contextualitzat la cessió de l’abandonada nau de Cal Balsach a un col·lectiu d’entitats de la Creu Alta. La cessió ha passat fins a tres vegades pel ple, la primera en l’anterior mandat i va ser aprovada per unanimitat, per tant, amb el vot favorable del PSC, que ara ha denunciat el procediment. Per la seva part, la portaveu de la Crida, Anna Lara, assegura que la denúncia és una “maniobra de revenja pel compromís de la Crida contra la corrupció” qualificant-la com a “denúncia trampa”.

La Crida va fer una assemblea extraordinària dilluns per estudiar la situació després de la investigació a Serracant. Donen suport a que s’aparti de les responsabilitats de govern de forma temporal. Lara ha parlat de “gest” en aquesta decisió, destacant “la diferència respecte al PSC”.

Finalment, el propi Serracant defensa que “lluitar contra la corrupció no és delicte”. “No passaran”, ha finalitzat. Serracant manté que el govern no va canviar el planejament urbanístic per qualificar Cal Balsach com un equipament cultural perquè així ho van aconsellar els tècnics municipals.

La Crida manté que més enllà del perjudici polític que es vol fer al govern municipal i la Crida els autèntics perjudicats són els futurs usuaris de Cal Balsach, units a l’entitat Casal Popular El Tallaret.

Foto portada: roda de premsa a la plaça del doctor Robert. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.