Crida

La Crida per Sabadell obre l’elaboració del seu programa a la ciutadania

La Crida per Sabadell va celebrar dissabte una nova trobada per definir el seu programa electoral. Van assistir-hi unes 150 persones. La reunió es va convocar al centre cívic de Can Deu. Obriran l’elaboració dels seus compromisos a les aportacions ciutadanes.

Més de 150 persones, segons l’organtizació, van respondre a la trobada. L’objectiu era definir les línies estratègiques del programa electoral amb que concorreran a les eleccions dels 24 de maig. Els grups de treball s’han definit en base al concepte de les sobiranies, “un dels trets identitaris i que diferencien aquest projecte”. Es treballa amb grups oberts buscant la participació de persones implicades i coneixedors de temàtiques concretes.

L’economista Josep Manel Busqueta va obrir la jornada. Després els grups de sobirania es van reunir per perfilar propostes: sobirania alimentària, sobirania cultural, sobirania energètica o sobirania residencial. Finalment es van posar en comú les propostes. Una de les portaveus de la Crida, Anna Lara, va assegurar que a Sabadell “es un moment clau en el que tenim la capacitat i la responsabilitat de posar les institucions al servei de les persones, realitzar canvis profunds i posar fre a la situació d’emergència social que pateix la ciutat”.

Foto portada: un moment de la trobada de dissabte. Autor: cedida. 

Comments are closed.