Foto. cartell de la campanya, al casal Pere Quart, durant l'assemblea. Foto: Crida per Sabadell / cedida.

La Crida per Sabadell presentarà el 29 de novembre la campanya ‘(Re)Construïm Sabadell’

La Crida per Sabadell continua definint el seu projecte de cara a les municipals. Fa uns dies ha escollit quatre portaveus i la seva estructura orgànica. Així mateix, el portaveu de la CUP al Parlament, David Fernández, i la portaveu de l’Entesa, Virgínia Domínguez, presentaran públicament la Crida el 29 de novembre a LaSala.

Aquest dijous es va fer la quarta assemblea de la Crida per Sabadell, a la que van assistir una vuitantena de persones, segons l’organització. S’han establert les bases organitzatives i s’han reestructurat els grups de treball. Així mateix s’ha presentat una proposta de còdi ètic i de conducta i s’han escollit els membres que formaran part de la Mesa. A més, s’han creat una dotzena de grups de zona, que difondran les propostes i els projecte de forma més propera.

Presentació a LaSala

La Crida es presentarà públicament a les 19 hores del proper 29 de novembre a LaSala Miguel Hernández, al barri de la Roureda, on donaran el tret de sortida a la campanya (Re)Construïm Sabadell. Hi participaran el portaveu de la CUP al Parlament, David Fernández, la portaveu de l’Entesa, Virgínia Domínguez, i el membre del Sindicato Andaluz de Trabajadores, Néstor Salvador.

Portaveus i Mesa

L’assemblea de dijous ha escollit quatre portaveus. Són Maties Serracant, Anna Lara Llonch, Míriam Ferràndiz i Albert Boada Cos. Així mateix la secretari tècnica també té quatre membres: Glòria Rubio (secretària), Quico Andreu (organització interna), Lluís Perarnau (relacions externes) i Diego Muñoz (comunicació).

Assemblea de la Crida, al casal Pere Quart. Autor: Crida / cedida.
Assemblea de la Crida, al casal Pere Quart. Autor: Crida / cedida.

Finalment la Mesa està formada per una desena de persones: Sandra Alcaide Baeza, Virgínia Domínguez, Salut Llonch, Diana Rodriguez Grimau, Rubén Cantó Aguilera, Victor López Simó, Lucas Martin Pinardi, Xavier Pellicer, Joaquim Sanesteban i Pau Llonch.

Foto. cartell de la campanya, al casal Pere Quart, durant l’assemblea. Foto: Crida per Sabadell / cedida.

Comments are closed.