Sandra Alcaide

La Crida veu en la querella d’SMATSA una “campanya” de les concessionàries

Les grans empreses i concessionàries veuen amenaçats els seus “privilegis” pels governs municipals d’esquerres i s’hi han girat amb una campanya “general d’atacs”. És la tesi de la Crida per Sabadell sobre la querella interposada per l’empresa de recollida de residus contra vuit càrrecs polítics i tècnics de Sabadell. 

La querella es va interposar l’any passat però ara la magistrada del jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell ha obert diligènces prèvies i ha citat a declarar en qualitat d’investigats (abans imputat) l’alcalde, els regidors Guerrero i Perarnau, l’exregidor Boada, un assessor i tres tècnics municipals.

Can Gambús

La formació on milita l’alcalde, la Crida, veu en la querella una venjança de l’empresa per denunciar les “irregularitats” i “incompliments” en la recollida de residus i la neteja de carrers i places.

“Aquesta querella respon a una clara estratègia d’atacs contra els nous governs de transformació per part de diverses grans empreses concessionàries de serveis públics”, diu la portaveu de la Crida, Sandra Alcaide. “L’acció de control i fiscalització d’aquests nous governs del canvi, després d’anys d’opacitat i d’irregularitats en la gestió per part d’aquestes empreses de serveis bàsics per a la població, ha provocat que aquestes vegin amenaçats els seus privilegis i que reaccionin desesperadament amb aquest tipus d’atacs”.

 

La Crida creu que empreses com Endesa, Aigües Barcelona, Fomento de Construcciones y Contratas o la concessionària del servei d’aigües a Terrassa empren una “estratègia” contra els governs de transformació que volen “fer net i acabar amb les pràctiques corruptes”.

Suport de l’Entesa i les CAV

La formació anticapitalista assegura que no cedirà davant dels “atacs”. Formacions vinculades a la Crida, com l’Entesa per Sabadell i les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) també han donat suport al govern de Sabadell davant aquesta situació.

Foto portada: la portaveu de la Crida, Sandra Alcaide. Autor: Crida / cedida. 

Comments are closed.