Foto portada: la façana de Sant Fèlix, amb el 'mapping'. Autor: David B.

La CUP celebra el dia del ‘règim del 78’ amb un ‘mapping’ reivindicatiu

La CUP Sabadell ha fet una espectacular acció audiovisual aquest dimecres, dia de la Constitució, sobre la façana de l’església de Sant Fèlix, al Racó del Campanar.

L’audiovisual és una creació de Fausto Morales, que ja n’ha protagonitzat algun per a la formació anticapitalista. Mig centenar de persones s’han concentrat al Racó del Campanar per veure la primera projecció del mapping, que s’ha anat repetint al llarg del vespre.

El mapping s’ha iniciat amb imatges de videojocs clàssics dels anys 90 (Tetris, Pac-Man, Space Invaders, rebatejat com Spain Invaders o Street Fighter) amb missatges polítics. Per exemple, al Tetris es bloquegen les lleis socials del Parlament de Catalunya i a Spain Invaders un piolin disparava a ciutadans amb clavells o un policia colpejava un discapacitat o una àvisa a l’Street Fighter. La primera part acaba amb una frase clara: ‘Això no és un joc’.

‘Sobren 155 raons’, segueix el vídeo, expressant alguns dels punts programàtics de la CUP de cara al 21-D, com ‘República’, ‘Asseemblea constituent’ o ‘ Drets socials’. Així mateix es posicionen a favor d’una República feminista, amb corrupció zero, sobirania educativa, sobirania energètica… “Hem pres la humil decisió de no retrocedir”, segueix el vídeo: “Contra l’excepció, la dignitat rebel”. ‘No acatarem cap injustícia’ és un altre dels missatges destacats, al costat dels números 155. El vídeo ha finalitzat entre aplaudiments dels presents. Després s’ha repetit diverses vegades.

Foto portada: la façana de Sant Fèlix, amb el ‘mapping’. Autor: David B.

Comments are closed.