Foto portada: presentació dels actes del 10 de setembre a Sabadell. Autor: J.d.A.

La CUP començarà la campanya del 27S a Sabadell

  • La Candidatura d’Unitat Popular aposta per un ruptura “inmediata i unilateral” amb l’Estat espanyol.

  • Antonio Baños i David Fernández donaran el tret de sortida a la campanya el 10 de setembre.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) començarà la campanya electoral a Sabadell. El 10 de setembre faran una cercavila i un acte polític amb el seu candidat a la presidència a la Generalitat, Antonio Baños, i l’encara portaveu al Parlament, David Fernández. L’acte tindrà també una cercavila prèvia amb inici a la plaça de la Creu Alta i final a la plaça del Gas.

La CUP aspira a fer un salt important en aquestes eleccions, apostant per la ruptura amb l’Estat.

Defensem una ruptura immediata i unilateral. Defensen un procés constituent de base i popular. I volem polítiques per aturar l’emergència social i a favor dels treballadors”, ha assegurat la sabadellenca i candidata Núria Campanera. La llista de la CUP també inclou el sabadellenc Oleguer Presas.

Diversos militants de la formació han presentat l’acte del 10 de setembre a Sabadell, que començarà a les 19 hores a la plaça del Gas i acabarà amb un acte polític amb les intervencions de Míriam Ferràndiz (portaveu de la Crida per Sabadell a l’Ajuntament), Pilar Castillejo (membre de Compromís per Ripollet i número 10 a la llista per Barcelona), el portaveu de la CUP al Parlament, David Fernández, i el candidat a la presidència de la Generalitat, Antonio Baños.

“Vivim un moment històric pel país i la ruptura ha de ser el motor del procés constituent perquè és l’única garantia que la unitat popular el lideri”, ha assegurat Castillejo.

‘La Vigília’

L’acte de la CUP coincideix en el calendari amb La Vigília, l’activitat que Sabadell per la Independència (SBDxI) ha organitzat el vespre del 10 de setembre, que tindrà una encesa de torxes similar a la que es va fer el 10 de setembre de 2013 al centre de la ciutat. En aquesta ocasió hi haurà diversos punts de concentració, tots al Centre. L’acte acabarà amb la lectura d’un manifest.

Foto portada: presentació dels actes del 10 de setembre a Sabadell. Autor: J.d.A.

One Comment