CUP David Fernández

La CUP es presenta com el cavall de Troia al Parlament

  • “Serem una generació que viurà pitjor que els seus pares”, diu David Fernàndez.

  • Més d’un centenar de persones han fet petit el casal Can Capablanca al barri de Gràcia.

Sota el lema Ho volem Tot, David Fernàndez, el candidat al Parlament de Catalunya de la Candidatura d’Unitat Popular- Alternativa d’Esquerres, ha omplert el casal aquest passat dilluns. Tanta ha estat l’afluència de persones que algunes s’han quedat sense l’oportunitat de veure en directe el candidat, tot i això ho han pogut fer via streaming.

La xerrada ha començat de la mà de Xavi Pellicer, membre del Moviment Popular de Sabadell. Ha recordat la importància de Sabadell i el Vallès en la lluita dels moviments populars. “És un territori amb molta tradició de lluita i és d’aquí d’on venim”, ha assegurat.

Seguidament Eva Pous, membre del Casal Independentista Can Capablanca, ha detallat la implicació sabadellenca en les lluites constants des de fa anys, on la CUP-AE no és res més que les necessitats municipals.

Per últim li ha tocat el torn al candidat David Fernàndez. Fernández, que és periodista, ha denunciat el joc brut dels (principals) de comunicació:

Això és una denúncia als que volen silenciar un projecte de transformació social, contra el frau i l’estafa del país. Finalment hem trencat amb aquest setge i han hagut de parlar”, ha dit.

L’antídot, segons el cap de llista de la CUP-AE, és la campanya al carrer, el boca orella que ells sempre han defensat. Ha remarcat que venen de moltes derrotes però que només en tres setmanes ja surten a les enquestes.

“El futur és compartir i encara estem a temps de fer-ho”

D’altra banda ha destacat el paper que prendrà la CUP en la vaga general d’aquest dimecres 14.  Segons ell, “l’acte central serà en el marc de la vaga del 14M, on nosaltres hi participarem activament, ja que som un país que només ha avançat quan la gent ha sortit al carrer”.

També ha parlat de la crisi, on ha remarcat que ” no en sortirem per tenir tres o quatre diputats, que els tindrem, sinó per corresponsabilitat en la lluita col·lectiva”. El mateix ha fet amb el govern de CiU. Ha comparat votar la federació nacionalista com votar a una quarta onada de retallades.

Cap al final de la xerrada, David Fernàndez ha exaltat que “el neoliberalisme s’ho ha carregat tot i ara ho hem d’aixecar; la victòria del poble equivaldrà a la mort del capitalisme”. En aquest sentit, la CUP presenta la seva hipotètica entrada al Parlament com la del cavall de Troia.

Foto portada: Pol Berch.

Comments are closed.