CiU

La Diputació injectarà a Sabadell més d’un milió d’euros per obres de manteniment i despesa corrent

La Diputació de Barcelona ha iniciat una campanya d’ajuts per als municipis, destinant a Sabadell 1,1 milions d’euros per a inversions sostenibles i per a la despesa corrent de l’Ajuntament.

El portaveu de CiU a l’Ajuntament i diputat de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol, ha informat que l’òrgan provincial destinarà a Sabadell 1,1 milions d’euros, que podrà ingressar en els propers mesos.

D’aquest milió d’euros de la Diputació de Barcelona, 770.000 euros es destinaran a despeses d’inversions de caràcter sostenible com és l’ordenació de trànsit, manteniment de vies públiques, sanejament, enllumenat públic, tractament de residus, manteniment de parcs i jardins i millora del medi ambient. Els 330.000 euros restants es destinaran a les despeses corrents de l’ajuntament de Sabadell, a àrees deficitàries, a serveis que no han pogut cobrir costos o bé per millorar alguns serveis.

Rossinyol ha manifestat que “Convergència i Unió en aquelles administracions on hi ha capacitat econòmica per gestionar, fem tot allò que està en la nostra mà per poder dotar correctament els serveis de la demarcació de Barcelona”.

Tot i que s’han reduït ingressos a la Diputació, hem aconseguit doblar els trasllats econòmics als ajuntaments, gràcies a una gestió més eficient. La Diputació de Barcelona va traslladar 500 milions d’euros als diferents ajuntaments en l’anterior mandati en aquest mandat té previst tancar-lo traslladant 1.000 milions d’euros”.

El cap de llista de CiU ha assegurat també que “la Diputació col·labora en les despeses de les escoles bressol i estan finançant la part de diners que la Generalitat de Catalunya havia d’aportar i no ha pogut fer”.

Dimissió de Manuel Bustos

El grup municipal de Convergència i Unió després de conèixer la dimissió de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, van demanar una junta de portaveus extraordinària per tractar aquest tema (més info: Rossinyol (CiU): ‘La dimissió de Bustos és el final d’una de les etapes més fosques de Sabadell‘). Rossinyol s’ha mostrat preocupat per la situació del govern municipal quan la dimissió de Bustos, es faci efectiva al setembre.

No sabem què faran els altres dos regidors imputats, no sabem si dimitirà un o tres regidors i si s’integrarà una persona o tres al grup socialista i si és així si hi ha intenció de remodelar el govern, fet que els ciutadans tenen el dret a conèixer”, ha apuntat el portaveu de CiU.

El cap de l’oposició ha assegurat que a través del regidor del PSC, Ramón Burgués, han sabut que “l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, no té cap intenció de convocar una junta de portaveus”, tal com va demanar el grup de CiU.

Foto portada: Els regidors de CiU Rosa Roig, Carles Rossinyol i Josep Beltran, aquest dimecres. Autor: David B. 

5 Comments