Foto portada: la façana de l'Ajuntament, aquest migdia. Autor: David B.

La Junta Electoral ordena retirar les pancartes i llaços grocs dels edificis municipals

La Junta Electoral ha ordenat a l’Ajunament que retiri la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ que penja d’un balcó de l’edifici consistorial, així com els llaços grocs que s’han col·locat a diversos edificis municipals en solidaritat amb els polítics catalans empresonats.

El PP va denunciar la presència de la pancarta i els llaços. Aquest dilluns l’Ajuntament ha rebut la notificació, segons ha informat el portaveu dels populars, Esteban Gesa.

El llaç groc, a la façana de l'Ajuntament, aquesta tarda. Autor: J.d.A.
El llaç groc, a la façana de l’Ajuntament, fa uns dies. Autor: J.d.A.

A dia d’avui, diversos edificis municipals tenen llaços grocs, com els centres cívics i les biblioteques, el propi Ajuntament, els teatres municipals o la seu de Cultura, l’antic Ateneu de Sabadell. També la Torre de l’Aigua.

Exigim a l’Alcade de la ciutat, que acati les resolucions de la Junta Electoral i despolititzi la institució de l’Ajuntament de Sabadell, respectant la normativa electoral vigent”, assegura Gesa.

La mateixa resolució de la Junta Electoral de zona de Sabadell afeta també per l’ajuntament de Sant Quirze. La Junta estima que es tracta de símbols partidistes que s’identifiquen amb algunes candidatures a les llistes del 21-D.

Foto portada: pancarta a la façana de l’Ajuntament, fa uns dies. Autor: David B. 

Comments are closed.