Marxa per la independència

‘La marxa cap a la independència’ arriba a Sabadell

  • Una fira d’entitats i diferents activitats marquen aquesta jornada lúdica, participativa i reivindicativa.

  • Representants de les diferents assemblees terrirtorials del Vallès Occidental, s’han trobat a la jornada.

Un país en marxa cap a la independència, és una de les primeres accions que realitza l’Assemblea Nacional Catalana, després de la seva constitució el passat mes de març. La Marxa, s’inicià el passat 30 de juny i té previst finalitzar l’onze de setembre a Barcelona, amb una gran manifestació.

El passat diumenge 15 de juliol, la marxa va arribar a la ciutat de Sabadell amb un extens programa d’activitats i una fira d’entitats entre la plaça Sant Roc i el passeig de la plaça Major, organitzada per Sabadell per la Independència. Durant tot el dia hi ha hagut activitats infantils, recepció de les columnes, danses amazigues, l’actuació del cantautor sabadellenc Ginys i l’actuació de Titot & David Rossell.

Marxa per la independència
Toni Albà, moments abans de la seva intervenció. Foto: David B.

Al migdia hi ha hagut una concentració de representants de totes les assemblees terrirtorials del Vallès Occidental i la lectura d’un Manifest. Per posar el punt final a aquesta marxa, s’han pogut escoltar els parlaments de la Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell i del conegut actor, Toni Albà.

Foto Portada: Parlament de Carme Forcadell, presidenta ANC.  Autor David B.

Comments are closed.