Foto portada: un moment de l'assemblea, el passat dimecres. Autor: cedida.

La plataforma Nova Participació Ciutadana busca l’extensió als barris

La plataforma Nova Participació Ciutadana buscarà la seva extensió als barris de Sabadell un cop desvinculats dels regidors no adscrits Carles Bosch i Lluis Monge. L’entitat ha imprès 9.000 tríptics i s’inscriurà al Registre d’Entitats de Sabadell.

L’entitat va imprimir 9.000 tríptics amb Bosch i Monge dins la plataforma, però els ha refet de nou, un cop desvinculats dels regidors exsocialistes després que no presentessin una moció contrària al Centre Obert de la Plana del Pintor (més info: ‘Bosch i Monge, desvinculats de la plataforma ciutadana Nova Participació‘).

Una cinquantena de persones es van reunir fa uns dies al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià per preparar l’extensió territorial.

Estem il·lusionats sense saber molt bé on arribarem. El que tenim clar que Sabadell ha de ser governada per persones implicades i dedicades a la ciutat durant tota la vida i no només mentre tenen un càrrec”, assegura la cara visible de la plataforma, Ricardo Roso. “Volem una política estrictament local”, segueix.

La plataforma divulgarà 9.000 tríptics entre els mercats ambulants de la ciutat, i ha iniciat els tràmits per poder tenir veu al ple municipal, inscrivint-se al Registre d’Entitats. Segons Roso, hi ha una vintena de persones actives, més un seguit de simpatitzants que a partir de setembre pagaran una quota de 10 euros anuals.

Foto portada: un moment de l’assemblea, el passat dimecres. Autor: cedida.

Comments are closed.