ACN - Passejada. Autor: David B.

La segona caminada a favor del Sí se celebra sota la pluja

A dos mesos pel referèndum, Sabadell per la Independència – ANC ha organitzat la segona caminada a favor del Sí. A dos quarts de vuit del vespre han començat a caminar des de la plaça de la Creu Alta fins a la plaça de la Creu de Barberà sota una pluja intermitent.

Al punt de sortida, a les persones inscrites a la caminada els han donat els domassos amb el Sí. Prop de 200 persones s’han sumat a recòrrer els 3,4 quilòmetres. Segons el coordinador de SBDxI – ANC, Francesc Baró, “trobem que hi ha molta gent, tot i ser primer d’agost. Fer una concentració en aquesta data és complicat perquè la gent marxa de vacances, però fa goig veure que la gent s’hi suma”.

El punt de sortida ha estat la plaça de la Creu Alta i s’ha creuat l’avinguda de l’Onze de Setembre, després cap a la Via de Massagué, el passeig Manresa, Passeig de la plaça Major, la Rambla i l’avinguda de Barberà fins a la plaça de la Creu de Barberà.

De la Creu Alta cap a Sabadell Sud

En aquesta segona edició han caminat cap al sud de la ciutat, mentre que l’anterior van sortir del nord (plaça del Pi) fins al Racó del Campanar. Segons Baró, s’han sumat gairebé les mateixes persones que l’anterior. Igual que l’altra vegada, al finalitzar la caminada han llegit un manifest.

Foto portada: passejada a favor de la independència d’aquest dimarts. Autor: David B.

Comments are closed.