Homs i Tardà

L’acte de SBDxI amb Tardà i Homs dóna el tret de sortida a la campanya del 26J

L’acte que Sabadell per la Independència tenia previst per aquest divendres al vespre, i que tractarà sobre treball i ocupació, donarà el tret de sortida a la precampanya de les eleccions generals a Sabadell. A la mateixa taula hi haurà el probable cap de cartell de Convergència, Francesc Homs, i Joan Tardà, home fort d’Esquerra, ja ratificat de nou com a número de la formació republicana.

Sabadell per la Independència (SBDxI) va fer un acte amb representació de dos partits fa unes setmanes. Llavors van ser Gabriel Rufián, cap de llista d’Esquerra al 20D, i la portaveu de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, qui van participar en un debat llavors celebrat a l’Auditori del carrer Lacy. La coincidència va aixecar crítiques per part de l’entorn convergent, per la seva manca de representació a la taula. Aquest divendres sí hi seran, mitjançant el cap de llista de Convergència (via Democràcia i Llibertat) el passt 20 de desembre, Francesc Homs.

Per motius d’agenda s’havia anunciat només la presència del diputat republicà i número 2 a les llistes del desembre Joan Tardà, a expenses de la confirmació d’Homs, qui finalment sí podrà prendre part a l’acte. Així a la mateixa taula hi haurà representats de les formacions que governen a Catalunya amb la fórmula de Junts pel Sí però van per separat a les eleccions generals.

L’alçada dels ponents converteix la xerrada, que es farà a l’Espai Cultura a partir de les 19.30 hores, en el tret de sortida de la campanya de les generals a Sabadell, que s’ha convertit durant el darrer cicle electoral en plaça forta d’actes polítics. Tardà i Homs estaran acompanyats pel periodista Tian Riba. El títol de la ponència és el següent: República catalana: el món del treball en la societat del benestar.

Foto portada: Joan Tardà i Francesc Homs.

Comments are closed.